Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Final Junior-SM 2018 Baseboll

05 OKT 2018 14:02
Final Junior-SM Baseboll 2018
  • Uppdaterad: 05 OKT 2018 14:02

Final Junior-SM baseboll, 30/9.
Ett väl förberett och förväntansfullt Mosquitoes ställer upp mot seriesegrarna Stockholm i JSM-finalen på Örvallen. Efter lite lätt duggregn och något försenat drar finalmatchen igång vid 19:30 på söndagkvällen.
Linus Sjölund startande pitcher och pitchar bra, i den andra inningen tar Stockholm dock en 3-0 ledning efter några defensiva missar. Ytterligare några poäng för Stockholm senare i matchen och läget känns tungt vid underläge 0-5. Sundsvall som också möter bra pitching har svårt att göra poäng, men i sjätte inningen lossnar det lite och ställningen är 3-5 och det känns nära. Turneringens MVP Linus Holmberg ordnar dock de sista bränningarna och Stockholm står som segrare, slutresultat 3-6.
Besvikelsen var påtaglig i Sundsvallslägret som kände att det nog hade kunnat bli guld. Men hatten av för Stockholm som var det bättre laget denna dag.
Efter lite distans hoppas vi att våra spelare kan vara nöjda med silvermedaljerna och stolta över den säsong man genomfört. Coach Pär Axelsson berömde laget och påminde om den imponerande resa man gjort sedan juniorlaget startades för fyra år sedan, då man bara lyckades vinna en match.
Samtliga våra juniorspelare klassas som junior även nästa år, så vi ser med tillförsikt fram emot juniorserien 2019.

Skribent: Joakim Smidhagen
E-post: This is a mailto link

mosquitoes shop

mosquitoes-sponsorer-sundsvall energi.jpg

sundsvalls kommun 

visit Sundsvall 

sponsorhuset 

sca 

Postadress:
Sundsvall BSC Mosquitoes - Baseboll och Softboll
Sundsvall Mosquitoes, c/o Katarina Wallner, Kolvbacken 10
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0705157226
E-post: This is a mailto link

Se all info