Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Statistik 1978-2021


OBS! Statistiksidorna är under uppdatering så det finns med största säkerhet en del brutna länkar här och där, men jag jobbar på att åtgärda det så fort som möjligt.

Här hittar du all statistik vi har tillgänglig för tillfället. Vi har nästan all statistik sedan föreningens första säsong.

Statistikförklaring (pdf, 48 kb)

Career Stat Endast seniormatcher. Innings i seriespel, kval slutspel samt cup-/turneringsspel sanktionerade av svenska, europeiska eller internationella baseboll och softboll förbundet.

Career Stat för pitching kommer att dyka upp inom en snar framtid.

Matchprotokoll Matchprotokoll läggs ut vid tillgänglighet (pdf). Återfinns under matchrapporter och resultat.

En del av informationen gällande statistiken är ofullständig och vi reserverar oss för ev. fel. Vi försöker dock att när möjlighet uppstår kunna uppdatera saknad information.

Klicka i menyn till vänster för att gå in på statistiken för baseboll resp. softboll. Under dessa områden kommer vi öven att lägga upp befintlig statistik för juniorer också, bör dock påpekas att informationen på detta område är väldigt knapphändig då mycket information blev förstörd i en brand i våra lokaler 2009.

Skulle det vara så att ni finner misstag eller sitter på information såsom gamla protokoll, foton etc. så skulle vi verkligen uppskatta att få ta del av dessa och på så sätt få möjlighett bygga upp vårt arkiv igen.

Uppdaterad: 12 MAJ 2019 00:19 Skribent: Joakim Smidhagen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Sundsvall BSC Mosquitoes - Baseboll och Softboll
Sundsvall Mosquitoes, c/o Katarina Wallner, Kolvbacken 10
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0705157226
E-post: This is a mailto link

Se all info